pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Ne spreglejte septembrske številke Vzajemne!
sobota, 1.9.2018
         

Ne spreglejte septembrske številke Vzajemne! Ker revija ni v prosti prodaji in je namenjena le naročnikom, se lahko nanjo naročite tako, da kliknete na to povezavo.Po poletnih počitnicah sledita šola in delo. In tako je na vrsti tudi septembrska Vzajemna, ki prinaša obilico nasvetov za pravo jesensko »akcijo«.

Akcija se tako prične že v kuhinji – čas je namreč za spravilo pridelkov, ozimnico, sušenje in zamrzovanje … Vse, kar boste v hladnem, jesensko-zimskem času potrebovali na krožnikih, boste sedaj posušili oziroma zamrznili. In nasvete, kako to storiti, česa se lotiti sedaj, pa še kakšen odličen recept – vse to boste lahko našli v tokratni Temi meseca.
Ne smete pa zamuditi tudi pravnih nasvetov in branja socialno-varstvenih tematik, ki tudi tokrat prinašajo novosti in zanimivosti ter konkretne nasvete naših pravnih strokovnjakov.

O, seveda tudi na zdravstvene novičke nismo pozabili. Ne manjkajo pa niti objave dogajanj iz mnogih kotičkov naše dežele, kjer se je v minulih mesecih dogajalo veliko pestrega.
Za pridne križankarje smo tudi tokrat pripravili nagradno križanko in uganko. Vsi naročniki, ki ste pravočasno poravnali naročnino za naslednje polletje, pa nikar ne spreglejte seznama, kjer boste morda zasledili prav svoje ime in tako prejeli eno od mnogih čudovitih nagrad!

Seveda pa je tu tudi Klub Vzajemna, ki vsem članom Kluba ponuja možnost nakupa izdelkov za zdravstveno nego in telefonijo na obroke.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  OGLAS: Poletna številka revije Vzajemna
Revija ni v prosti prodaji.
ponedeljek, 2.7.2018
 
 
 
 


 
Save Save