pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Poletna številka revije Vzajemna
ponedeljek, 2.7.2018
         

Ne spreglejte poletne številke Vzajemne! Ker revija ni v prosti prodaji in je namenjena le naročnikom, se lahko nanjo naročite tako, da kliknete na to povezavo.

In … poletje je tu! Ste že na počitnicah? Tudi mi odhajamo na počitnice, a pred tem je tu še razširjena, poletna izdaja revije Vzajemna! Ponuja veliko zanimivega branja, koristnih nasvetov, dobrih receptov in še marsikaj boste lahko prebrskali na 104 straneh poletne Vzajemne.

V temi meseca smo pripravili seznam poti – gorskih, kolesarskih, vinskih, mlinarskih, kulinaričnih … skratka različnih vrst poti, ki jih obdaja prečudovita narava naše dežele in ki vsaka zase skrivajo in ponujajo marsikaj za vsakogar! Če se boste odločili, da letošnje poletje ne boste zgolj poležavali, bo tokratna Tema kot nalašč za vas.

Da na cesti ne bi ostali razočarani in nervozni, smo pripravili prometne novice in informacije o obremenjenosti naših cest čez poletno sezono.

Ne manjkajo številni nasveti, kako poskrbeti za svojo kožo, dehidracijo, pravilno prehranjevanje in seveda gibanje poleti!

V popotniških zgodbah se bomo odpravili oziroma natančneje odpluli po jadranski poti …

Prav gotovo pa boste na svoj račun v poletni prilogi prišli vsi ugankarji – tu je priloga s križankami in ugankami! Poleg tega pa ponuja tudi prijetno branje za vse navdušence proze in poezije …

Pa prijetno poletje!Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save