pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Uživajte v umetnosti
četrtek, 27.9.2018
         

Kadar modrost oplemeniti mladostni elan, bistrost in lucidnost, pride do sožitja. O tem smo razmišljali, ko smo pripravljali nov abonma Cankar, ki je namenjen tako dijakom in študentom kot študentom Univerze za tretje življenjsko obdobje ter vsem zvedavim ljudem v zrelih letih, ki imajo radi Umetnost.


Utrinek iz predstave Kons:o:vel.

Abonma Cankar bo otvorila predstava Kons:o:vel, biografska in filozofska drama o pesniškem geniju Srečku Kosovelu v režiji Matjaža Bergerja ter z igralci Pavletom Ravnohribom, Janezom Hočevarjem, Alešem Valičem in drugimi. Takoj po decembrski premieri si bodo naši abonenti lahko ogledali ganljivo ljubezensko zgodbo iz časa nacionalsocialistične Nemčije z naslovom Rožnati trikotnik. Konec leta pa naš abonma bogati umetniški cirkus Ta čudovita bitja – kombinacija akrobacij in čudovite koreografije ter domišljije!
V Cankarjevem letu je Cankarjev dom bogatejši za vznemirljivo gledališko predstavo Hlapec Jernej, v okviru pripovedovalskega festivala pa bo nastala fina produkcija Večer nesrečnih koncev 2: Antični miti, ki bo že napovedovala naš novi programski fokus Na Olimpu. Obe predstavi smo uvrstili v naš abonma, češnja na torti pa je možnost brezplačnega ogleda razstav o Ivanu Cankarju v Cankarjevem domu in v Mestnem muzeju.


Iz predstave Ta čudovita bitja.

Ne oklevajte, 46 evrov za neprecenljivo pustolovščino z abonmajem Cankar v Cankarjevem domu! Več informacij: http://bit.ly/Cankarjev_Dom_Abonma.

Iz predstave Hlapec Jernej in njegova pravica.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save