OGLAS: Revija Vzajemna
četrtek, 27.9.2018
 
 

Ne spreglejte oktobrske številke Vzajemne! Ker revija ni v prosti prodaji in je namenjena le naročnikom, se lahko nanjo naročite tako, da kliknete na to povezavo.

Temperature so se spustile, mraz je prispel v mesta, mi pa se bomo ogreli s pestrimi vsebinami nove, oktobrske revije Vzajemna!
Tema meseca prinaša začinjeno vsebino, saj smo se posvetili dvema osnovnima začimbama, ki ne manjkata v sleherni kuhinji: to sta sol in poper. In obljubimo, da vsega opisanega nismo preveč zasolili, niti poprali, smo pa vse opremili z zanimivostmi iz preteklosti in še nekaj priročnimi recepti! Zato ne zamudite oktobrske Teme meseca …

Preberite pa si še zanimivosti in novosti s področja socialnega varstva, financ, pokojninskega zavarovanja in zdravja. Ne manjkajo niti zanimivi intervjuji in portreti o ljudeh iz vse Slovenije ter reportaže iz pokrajin po vsem svetu.

Oktobrska revija pa prinaša tudi celoten seznam ponudnikov Kluba Vzajemna, ki vsem naročnikom prinaša ugodnosti in popuste pri naročilu storitev ter možnost nakupa različnih izdelkov na obroke!


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/ZANIMIVOSTI_OGLAS__Revija_Vzajemna_