OGLAS: Uživajte v umetnosti
četrtek, 27.9.2018
 
 

Kadar modrost oplemeniti mladostni elan, bistrost in lucidnost, pride do sožitja. O tem smo razmišljali, ko smo pripravljali nov abonma Cankar, ki je namenjen tako dijakom in študentom kot študentom Univerze za tretje življenjsko obdobje ter vsem zvedavim ljudem v zrelih letih, ki imajo radi Umetnost.


Utrinek iz predstave Kons:o:vel.

Abonma Cankar bo otvorila predstava Kons:o:vel, biografska in filozofska drama o pesniškem geniju Srečku Kosovelu v režiji Matjaža Bergerja ter z igralci Pavletom Ravnohribom, Janezom Hočevarjem, Alešem Valičem in drugimi. Takoj po decembrski premieri si bodo naši abonenti lahko ogledali ganljivo ljubezensko zgodbo iz časa nacionalsocialistične Nemčije z naslovom Rožnati trikotnik. Konec leta pa naš abonma bogati umetniški cirkus Ta čudovita bitja – kombinacija akrobacij in čudovite koreografije ter domišljije!
V Cankarjevem letu je Cankarjev dom bogatejši za vznemirljivo gledališko predstavo Hlapec Jernej, v okviru pripovedovalskega festivala pa bo nastala fina produkcija Večer nesrečnih koncev 2: Antični miti, ki bo že napovedovala naš novi programski fokus Na Olimpu. Obe predstavi smo uvrstili v naš abonma, češnja na torti pa je možnost brezplačnega ogleda razstav o Ivanu Cankarju v Cankarjevem domu in v Mestnem muzeju.


Iz predstave Ta čudovita bitja.

Ne oklevajte, 46 evrov za neprecenljivo pustolovščino z abonmajem Cankar v Cankarjevem domu! Več informacij: http://bit.ly/Cankarjev_Dom_Abonma.

Iz predstave Hlapec Jernej in njegova pravica.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/ZANIMIVOSTI_OGLAS__Uzivajte_v_umetnosti_